17.4.08

Punt i principi

La Barcelona d'abril i de barriada és el màxim melting pot a què puc aspirar ara mateix. A la Rambla Catalunya una coca-cola val 2,60 i als emprovadors de les grans cadenes hi fa massa calor. Perquè ens vinguin ganes de comprar samarretes de tirants, suposo.
Al tren renego per dins de la tirania del consum. I un cop a casa (a la ciutat que encara em costa respondre quan em pregunten on visc, però que ara sí que ja deu ser una mica meva), acabo canviant la intenció de compra d'un tros de roba de l'apartat de bàsics per la compra d'un llibre de butxaca, que suposo que a nivell de categoria de producte vindria a ser el mateix.
Tenia ganes de xuclar i per això he triat Murakami. I m'enganxa però alhora em decep. Potser és això, que la Midori és molta Midori.
Tenia un vídeo per tu però pesa massa. Per molta banda ampla, els quilòmetres sempre imposen certes barreres. Per sort, alguna cosa encara ens impedeix de creure'ns del tot que podem ser a més d'un lloc alhora.


Ser el cinquanta per cent del feedback en la meva vida digital implica que t'expliqui els meus dimecres en públic. Deien les quilles d'institut a les portes dels lavabos que no te quiero por lo que eres, sino por lo que soy cuando estoy contigo. No vaig saber mai si això és bo o dolent.

4 comentaris:

nona ha dit...

quan tu escrius punt i principi em passa el mateix que quan jo escric Elisenda amb e majúscula i quatre síl·labes, em poso amb tensió. Quan torni (a més de regalar-te totes les fotos que em demanis) ens concedirem llargues tardes de creació i de ciutat i definirem si el que deien les xoles (como me gusta esta palabra) és bo o no. En tot cas, jo t'ailofiu por todo, amormio. :D i ara vés i escriu-ho a la porta d'un lavabo.:)

[rsr] ha dit...

no puc evitar sentir-me culpable, però me n'alegro que tot hagi acabat amb un llibre

Mireia Sans ha dit...

I la meva pregunta és: Quin Murakami? Necessito una resposta urgent.
Ja saps on trobar-me Elisenda.
Per cert, pa cuando un coffe sesua?

Mireia

eva ha dit...

elisenda, t'he trobat. ai com m'agrada dir-te elisenda :) i quina feina que em dones, a nivell virtual només eh jeje





pd. penjar aquest comentari m'ha costat gairebé tant com trobar-me a mi mateixa